Welcome login | signup
Language en es fr
OccupyForum

Forum Post: Help! Every time I try to respond to a topic or post, it says "system malfunction".

Posted 3 years ago on Sept. 10, 2011, 2:54 a.m. EST by SnotRocketScience (13) from Columbus, OH
This content is user submitted and not an official statement

I really want to be a part of the discussions on this page but all I can do is start a thread/topic. It says "system malfunction" every time I hit the Submit/Post Reply button.

Any ideas?

Sorry to clutter up this area with this, but it is frustrating.

Thanks!

4 Comments

4 Comments


Read the Rules
[-] 1 points by 1of99take2 (3) 3 years ago

SnotRocketScience: I had the same "System Malfunction" problem. The solution is to create another account. Just use your same username and add a number. I wrote the site general info with the problem and got no response. My jerry-rigged solution worked. Good luck.

[-] 0 points by anonymous () 3 years ago

It is also a symbolic gesture. I don't think the average person watching us on the news is going to be thinking this.

[-] 0 points by anonymous () 3 years ago

Does anybody realize that 90% of the "Wall Street" jobs arent physically located on Wall Street? Most are in midtown Manhattan or Greenwhich CT? The stock exchange may be there, but most of the folks who work there arent "fat cats just clerks who likely never went to college and whose jobs will be eliminated anyway in next few years as the exchange goes all-electronic like the NASADAQ. Just saying....

[-] 0 points by anonymous () 3 years ago

I can only post anonymously...