Welcome login | signup
Language en es fr
OccupyForum

Forum Post: Harver Health Insurance Group Tokyo News: Den beste helsetjenester for familien

Posted 5 years ago on Feb. 26, 2015, 7:28 p.m. EST by beastewart10 (0)
This content is user submitted and not an official statement

Tips for å plukke de beste helsetjenester for din familie

De stigende kostnadene for helsetjenester roter seg millioner av amerikanere i gjeld. Men forbrukerne kan unngå at byrden ved å handle for medisinsk behandling som de ville for alle andre kjøp.

Problemet er at det kan virke litt uvanlig for millioner vant til en aldri-spørsmålet forholdet mellom pasient og leverandør.

"Mange av oss vokste opp i en tid med Marcus Welby," sa Jeanne Pinder, grunnlegger av helsevesenet nettstedet Clearhealthcosts.com. "For mange av oss, betyr alt dette shopping og innsats kommer ikke naturlig."

Nesten 43 millioner amerikanere har forfalt medisinsk gjeld, ifølge en desember 2014 rapport fra Consumer Financial Protection Bureau. Halvparten av det forfalte gjeld på kreditt-rapporter er avledet fra medisinske regninger. Videre, for 15 millioner forbrukere, den eneste gjeld på kreditt rapporter kom fra medisinsk behandling.

Selv programmer som er laget for å minske den økonomiske byrden av medisinsk behandling, som Affordable Care Act, kan være komplisert å navigere. Forbrukereksperter er imidlertid enige om at å bli en aggressiv helsesektoren forbruker kan kutte unødvendige kostnader, enten for kirurgi eller for hverdags resepter. Aggressiv shopper

Selv om begrepet "shopping" for helsevesenet kan virke uvant eller ubehagelig for mange, gir det gjeldende miljøet muligheten til å ha en mye større følelse av hvordan best å tilbringe helsesektoren dollar.

På et enkelt nivå, betyr at å sammenligne helseutgifter når det er mulig og forfølge kostnadsreduserende alternativer. For eksempel, er en apotek billigere enn en annen for et visst resept? Kan se en lege assistent for et mindre problem koste mindre enn å møte med en lege?

"Det kan komme ned å avgjøre om det er bedre å gå til en walk-in klinikk eller legevakten," Pinder sa.

Teknologien gir også forbrukerne en mer omfattende hjelp av forske helsekostnader. For eksempel, lar Clearhealthcosts.com brukere butikk for en rekke tjenester, alt fra en tannlege fylling til Lasik øye kirurgi.

Prisforskjellene kan være sterk. For eksempel kan en cardio stresstest i New York City-området sjekke inn på så lavt som $ 100 og så høyt som $ 2504.

Enten man bruker en tjeneste som Clearhealthcosts.com eller en forsikring carrier hjemmeside, er spesifisitet alt, understreket Pinder. Det betyr å vite nøyaktig hva slags tjeneste du trenger - for eksempel en lavere tilbake MR med eller uten fargestoff.

Disse detaljene finner du under en Current Prosedyre Terminologi (CPT) kode, et numerisk system som lar leverandører, forsikringsselskaper og andre til å identifisere den eksakte slags prosedyre eller medisiner og de relevante kostnader. Nettsteder som Finn-A-kode la brukerne se opp CPT koder og andre medisinsk koding metoder.

En CPT Koden gir epler til epler sammenligning med hensyn til pasientens kostnader.

"Den lar deg være konkret om hva tjenesten du trenger," Pinder sa. "Du virkelig ikke kan finne ut noe uten spesifikk kode." Moduler, outs av ACA

Hvorvidt Affordable Care Act (ACA) er en gudegave eller en katastrofe for forbrukerne koker ned til hvem du snakker med. Men kan uansett din mening, vel vitende om noen tips hjelpe deg bedre navigere systemet og muligens spare deg noen penger.

Først holde shopping, selv om du har signert for en bestemt plan. Priser, funksjoner og andre elementer er i stadig endring, så se etter en plan som kan bli bedre på det du allerede har. Fortsett å lese… http://www.trailjournals.com/entry.cfm?id=482304

0 Comments

0 Comments


Read the Rules