Welcome login | signup
Language en es fr
OccupyForum

Forum Post: Hendren Global Group Article Code 81345798450 HGG, Student Debt Fraud Prevention

Posted 1 year ago on June 6, 2013, 10:06 p.m. EST by jaquihiller (0)
This content is user submitted and not an official statement

College pengar Guide: Tips för att minska student skuld

Tänk dig en värld där den genomsnittliga högskolestudent akademiker skuldfri och snabbt finner ett jobb som utmanar och uppfyller dem. Låter som en fantasi, rätt? Sanningen är att många studenter examen med lån och befinner sig mitt i en osäker ekonomi. Enligt Demos, en offentlig politik organisation som syftar till att uppnå en "sann demokrati" med en "hållbar ekonomi", student lån konto för den vanligaste formen av ökande skuld bland åldrarna 18-24. Men den goda nyheten är att framtiden inte behöver vara dyster om Studenterna planerar ordentligt.

FAFSA och arbete studier

Om du får ett stipendium för Futures Bright, du förmodligen redan vet att du har till fil gratisprogram för Federal Student stöd (FAFSA) varje år. dock se till att du tillämpar tidigt i början av varje år som skall beaktas för gåvobistånd, lån och arbete studier. FSU'S Office för ekonomiskt stöd uppmuntrar studenter som inte tilldelas federal arbete studier gå igenom stadens karriär jobb läge och utveckling av programmet att hitta deltidsarbete.

Sommarjobb

Även om det inte kan vara det perfekta sättet att tillbringa din semester, kan fastna ett deltids- eller säsongsbetonade jobb gå långt för att betala för dina kostnader för hyra och mat. Tänk på att om du behöver arbeta under sommaren att göra ihop, du kan avstå från bosättningskravet sommaren. Detta skulle göra det möjligt för dig att spara pengar som du skulle ha tillbringat på sommaren klasser (som inte omfattas av Futures Bright stipendier).

Stipendier

Det verkar som en hel del studenter spendera all sin fritid söker stipendier när de ä

0 Comments

0 Comments


Read the Rules