Welcome login | signup
Language en es fr
OccupyForum

Forum Post: Haney Gruppe Artikkelen Koden 85258080733: Hong Kong kunnskapsøkonomi

Posted 10 years ago on June 27, 2013, 1:36 a.m. EST by annheir17 (0)
This content is user submitted and not an official statement

http://www.zimbio.com/Finance+Business/articles/sgBZzjO_Yc9/Haney+Gruppe+Artikkelen+Koden+85258080733

Mens det er generell enighet om at Hong Kong trenger for å spre fra sin tunge avhengighet av finansielle tjenester og eiendom, kreves mer diskusjon om hvordan å gå videre. Selvfølgelig, det er ingen mangel på entrepreneurism her.

Hong Kong har til å se nærmere på langsiktige økonomiske overlevelse. Oppgaven er ikke enkelt. Byen kan ikke stole på policyer som er overlevert fra Beijing; de kan ikke fungere i vår fri markedsøkonomi. Og nå britene er borte, det er ikke politisk korrekt å kopiere den britiske modellen, heller.

For å komme opp med våre egne svar, trenger vi en god forståelse av den økonomiske transformasjonen av OECD-landene. Så, vi må tenke ut en strategi, og finne støtte fra publikum og lovgivende rådet til å gjøre ting skje. Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling erkjenner koblingen mellom en kunnskapsbasert økonomi og etablering av arbeidsplasser for høy lønn og høy kvalitet. Denne strategien med kunnskapsbasert utvikling, men synes å ligge i "Jeg vet ikke at jeg vet"-delen av Hong Kongs kollektiv intelligens. Hong Kong synes ikke å kjenne sitt eget potensial, og har så langt ikke å finne en strategi for økonomisk diversifisering og etablering av high-end arbeidsplasser forventes av den yngre generasjonen.

Hong Kong har alltid vært om frihandel, en god juridiske systemet og en sterk tro på det frie marked-prinsippet. Vi har blomstret på nye måter å tenke og gjøre ting. Vi har alle de grunnleggende forholdene som trengs for å gjøre ting skje, men vi anerkjenner ikke at vi er allerede en utviklet økonomi, og at lek-skiftende muligheten må være basert på innovasjon, ikke mistenkt for ukjent, ubesluttsomhet og inaktivitet.

En kunnskapsbasert økonomi er ikke bare om forskning og utvikling, og jakten på kunnskap i universiteter. Det handler også om å tjene penger.

Politikere bør merke seg at Sør-Korea har formelt forlatt "catch-up"-mentalitet og tenke på seg selv som en global leder av utvikling. For å oppnå dette, har Seoul besluttet det ikke bør stole på thechaebols, de store familie-eid konglomerater, for ytterligere økonomisk utvikling. I stedet er det prøver å styrke nyskapende kapasiteten av sine små og mellomstore bedrifter.

Hong Kong startet som en handels-port, og senere ble Asias finanssentrum. Det er sannsynligvis mer internasjonal enn Korea og bør vi huske at generere økonomisk vekst gjennom kunnskap-intensive virksomheter er det Silicon Valley handler om. Den asiatiske kroneeksempel på denne modusen av utvikling er Taiwan. Denne strategien for å prøve å sette nyskapende små og mellomstore bedrifter i sentrum av den "nye økonomien" har blitt adoptert av mange OECD-landene.

Hong Kongs Economic Development Commission, nylig etablert av regjeringen, vil trolig komme med en ny politikk for å støtte små og mellomstore bedrifter. Men en strategi for å plukke og forutsi vinnere og støtter visse industrisektorer vurderes på bekostning av andre er ikke gjennomførbart. Nøkkelen til suksess er å være et fullt sett støtte for kunnskap-intensive SMB, inkludert de i tjenesteytende sektor, gitt at de er kilden til mange innovative ideer og utviklingen kapasitet for andre sektorer av økonomien.

http://online.wsj.com/community/groups/haney-grouphaney-1757/topics/haney-group-article-code85258080733thg-if http://www.wellsphere.com/healthcare-industry-policy-article/the-haney-group-article-code-85230150609-ch/1954950 http://chirpstory.com/li/84684

2 Comments

2 Comments


Read the Rules
[-] 1 points by Shule (2638) 10 years ago

Ok, help me out. I know a few languages, but this one is not in a language I can read. How about a quick summary in English or at least German or Spanish?

[-] 0 points by icasam8 (0) 10 years ago

Tilbud og etterspørsel er hva en markedsøkonomi er kontrollert av. Alt er bestemt av tilbud og etterspørsel, fra prisen på varer ned til tjenester. Markedsøkonomi kan noen ganger står overfor problemer med resesjon og depresjon, og i en slik situasjon regjeringen må gi hjelp for bedrifter som står overfor et problem.